iPad-dokkolóba épített szkennert dobtak piacra

Amikor már azt hinnénk, hogy nem találhatnak ki újabb fajta iPad-kiegészítőt, akkor jön az iConvert.
 
A különféle iPad-kiegészítőkkel Dunát lehetne rekeszteni, de mindig van új a nap alatt. A kissé félrevezető nevű iConvert nem egy analóg-digitális konverter és a videóátalakításhoz sincs köze, ellenben átalakítani átalakít: nyomtatott dokumentumból tud digitálisat csinálni.
 
A dokkolónak kinéző eszköz legfeljebb A4-es méretű lapokat tud beolvasni, az alsó mérethatár pedig 5 centiméter, ennél keskenyebb lapokat nem tud behúzni. A felbontás 300 dpi, menteni kizárólag jpeg formátumba tud, a beszkennelt dokumentumok az iPad fotómappájába kerülnek. Nagyon látványos funkció, hogy a lapok olvasása közben van egy előnézeti animáció az iPad kijelzőjén, melynek köszönhetően úgy tűnik, mintha ténylegesen a készüléken futna át a lap.
 
 
Az eszköz használatához szükség van egy ingyenesen letölthető appra (iConvert Scan for iPad), maga a cucc egyébként 150 dollárba, azaz nagyjából 33 000 forintba kerül. (ITCafé)

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr894083375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása