Országos siker

2012. március 22-én Budapesten nagy sikerrel megtartásra került a DWP Folyamatmenedzsment és dokumentumkezelés Portál első Iratkezelési tréningje. Az oktatásra Nyíregyházától és Pécstől elkezdve Pakson át Salgótarjánig jelentkeztek, akik egy, betegség miatt távolmaradón kívül mind meg is jelentek.

A budai zöldövezetben fekvő konferencia hotel jó választásnak bizonyult, mert mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető ponton helyezkedik el.
 
Tematika:
 
- Módszerek napi munkánk hatékonnyá tételéhez: beérkező, kimenő és belső iratok kezelése
- Hatékony nyilvántartás-kezelés: iktatókönyvek kezelése, kézbesítőkönyvek
- Elektronikus iktatás és dokumentumkezelés
- Szkennelés, digitalizálás, szkennerek
- A rend kialakítása és megtartása a kézi irattárban
- Központi irattár kialakítása és kezelése, szakszerű használata
- Archiválás mesterfokon - kevesebb helyen és kisebb költséggel
- Az Iratkezelési szabályzat és Irattári terv
- Felkészülés az ellenőrzésre - mit vizsgál(hat) a NAV - és hogyan készüljön rá?
- Kevesebb papírral, takarékosabban, gyorsabban - a papírmentesítés lehetőségei, automatizálás, elektronikus számlázás, digitális szerződéstár.
- Gyakorlati útmutató - hogyan kezdjük el és merre haladjunk? Segítség az elektronikus dokumentumkezeléshez, fizikai iratkezeléshez, szabályzatkészítéshez.
 
A tréninget az iratkezelési és dokumentumkezelési tanfolyamok szakértője a nagy sikerre való tekintettel április 26-án ismételten megrendezi. Bővebb információ a DWP  Üzleti folyamat menedzsment és dokumentumkezelés  Portálon: Iratkezelési tréning >>>   Kapcsolat: Fodor Zoltán, szakmai igazgató, 06/30/600 31 26

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr294335320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása