Az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség kezdeményezésére létrejött Papírmentes Nap a fenntarthatóság és környezeti terhelés csökkentését célozza a vállalati jövedelmezőség növelése mellett.

Milyen eszközök állnak rendelkezésre a fenti cél megvalósításához? Jöjjön el - vagy küldje el munkatársat - és sajátítsa el a környezettudatos vállalat működésével kapcsolatos ismereteket!

Zöld Iroda szakértő

zold_iroda.jpgEurópai Unió meghatározása szerint a CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) egy olyan koncepció, amelynek keretében a vállalatok önkéntesen szociális és környezeti szempontokat, megfontolásokat integrálnak üzleti működésükbe és ilyen elvek alapján alakítják kapcsolataikat mindazokkal, akiket ténykedésük érint, illetve akik kihatással vannak az üzletmenetre. Mindezt azért teszik így, mert egyre növekvő számban és mértékben ismerik fel, hogy a felelős üzleti magatartás fenntartható üzleti sikerhez, eredményekhez vezet. A fentiekből jól látszik, hogy a CSR-t nem lehet egy vállalati osztály részeként kezelni, ez a szemléletmód a céges működés minden területén meg kell jelenjen, a hosszabb távú sikerhez a piac-, a verseny- és növekedésorientált látásmódot szociálisan és környezetvédelmileg felelős magatartással kell párosítani.

Zöld Iroda szakértő képzés

A piaci szereplők hajlandóak magasabb árat fizetni a környezetkímélő termékekért - képzésünk első lépés lehet ebbe az irányba a fenntarthatóság útján
Keretet ad a szervezeti környezettudatos és CSR (zöld) törekvéseknek
Belevághatnak kezdők és a fenntarthatóság, környezetvédelem területén már jártasak is.
Szakmai támogatás nyerhetnek a képzés során
Csökkenthető a vállalat, szervezet működési környezeti terhelése és pénzügyi megtakarítások is elérhetőek

A Papírmentes Nap résztvevőinek féláron!

Időpont: 2013. május 30., csütörtök, kedvezményes jelentkezés (nem Papírmentes Nap résztvevőnek) 2013. május 16.

A rendezvény helyszíne: Budapest – Rubin Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3. (A budai zöldövezetben fekvő alpesi stílusú Rubin Wellness & Conference Hotel a belvároshoz közeli, de mégis kellemes, nyugodt környezetet kínál).

Ellenérték: HUF 34.000,- + ÁFA (+ 10.000,- + ÁFA vizsga) - kedvezményes jelentkezés 2013. május 16-ig: HUF 24.000,- + ÁFA (+ 5.000,- + ÁFA vizsga).

Zöld Iroda szakértő tanfolyam - részletes tájékoztató és jelentkezési lap >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr505186060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása