Dokumentumkezelési Tavasz sorozat: Keressük az Év Dokumentumkezelő Rendszere verseny zsűrijét

Az Év Dokumentumkezelő Rendszere verseny célja, hogy olyan GYAKORLATI megoldásokat mutasson be szélesebb körben, amelyek révén a szervezetek növelhetik teljesítményüket, vagy jobban helytállhatnak az elhúzódó válság időszakában is.

Keressük az Év Dokumentumkezelő Rendszere verseny zsűrijét

A DWP Portál számára mindig is a felhasználók szempontjai voltak fontosak, ezért keresünk a zsűribe értő szemmel vizsgálódó FELHASZNÁLÓKAT!

Olyan FELHASZNÁLÓKAT keresünk a Verseny zsűrijébe, akik kimondottan ezen a területen dolgoznak (dokumentumkezelés, iratkezelés, folyamatszervezés, szervezetfejlesztés stb.) VAGY csak egyszerűen érdeklődnek a terület iránt, szeretnék szakmai ismereteiket és kapcsolataikat bővíteni (networking). Ha érdekli Önt a lehetőség, de nem tudja, hogy szóba jöhet-e zsűritagként, vagy megéri-e, érdemes-e résztvennie, kérjük, hogy tegye fel kérdését telefonon vagy írásban: Fodor Zoltán, szakmai igazgató, 06/30/600 31 26, info@docuworld.hu.

Keressük az Év Dokumentumkezelő Rendszere verseny zsűrijét - jelentkezzen most! Önnek páratlan lehetőség – nekünk megtiszteltetés!

A zsűrizés iránt érdeklődők legyenek kedvesek szándékukat jelezni szóban vagy írásban: Fodor Zoltán, szakmai igazgató, 06/30/600 31 26, info@docuworld.hu. Az érdeklődők részletes tájékoztatást kapnak magáról a Versenyről, az értékelési szempontrendszerről, az ütemezésről, illetve magáról a zsűrizés, döntéshozatal várható feladatairól.

A zsűri kiválasztásánál prioritást élveznek a DWP Akadémia bármely képzésének végzett és jelenlegi hallgatói - ugyanakkor nem szeretnénk egyfajta látásmódot érvényesíteni kizárólagosan, így a részvételi lehetőség mindenki számára nyitott.

Ha Önt nem érdekli, de tud valakiről, aki szívesen élne a páratlan szakmai lehetőséggel – kérjük, hogy hívja fel ismerőse, munkatársa, partnere figyelmét az Év Dokumentumkezelő Rendszere Versenyre – köszönjük!

A Verseny szervezője a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál >>>

A DWP egy üzleti folyamatokkal és azok adminisztrációjával (dokumentumkezeléssel, iratkezeléssel és folyamatmenedzsmenttel) foglalkozó üzleti portál, amely Magyarországon az elsőként kezdett szervezetten foglalkozni a dokumentumkezeléshez, folyamatmenedzsmenthez kapcsolódó információk és ismeretek terjesztésével. A Portál alapítója, főszerkesztője Fodor Zoltán, az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség elnöke.

A DWP tevékenységében a felhasználók érdekeit tartja szem előtt, ebben jelentős tapasztalatokkal rendelkezik és folyamatosan fejleszti ezeket a visszajelzések és a piaci igények alapján. A Portál - egyebek mellett - a kiadója Magyarország első és egyetlen dokumentumkezelési szakkönyvének is. A DWP-hez kötődik Magyarország első akkreditált dokumentumkezelési tanfolyama.

A Verseny támogatója ProjectMine Kft. >>>

Pályázóknak a Díj kiírása, kérdés, kapcsolat, zsűri vagy támogató:
DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál
www.docuworld.hu
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
06/30/600 31 26
info@docuworld.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr245238548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása