Egy sajtóközlemény nyomában...

Az ÉGÁZ-DÉGÁZ Zrt. a NetLock Kft.-t bízta meg új elektronikus számlázási rendszerének szállításával, telepítésével és üzembe helyezésével. 

Az új önálló, független hitelesítő rendszer képes az elektronikus aláírások emberi beavatkozás nélküli elvégzésére, illetve a számlák keletkezési idejét igazoló időbélyegzők automatikus kérelmezésére. Az új rendszer kiválóan illeszthető az ÉGÁZ-DÉGÁZ Zrt. meglévő számlázási rendszeréhez és éves szinten több millió számla elektronikus hitelesítését teszi lehetővé. Ez a számlamennyiség kinyomtatva és egymásra helyezve magasabb papírtornyot eredményezne mint hazánk legmagasabb pontja, az 1014 m tengerszint feletti magasságú Kékestető.

Rózsahegyi Zsolt, a NetLock Kft. ügyvezető igazgatója„Büszkék vagyunk arra, hogy a NetLock Kft. nyerte az ÉGÁZ-DÉGÁZ Gázszolgáltató Zrt. által kiírt pályázatot és vállalatunk szállíthatja az új elektronikus számlázó rendszer kiépítéséhez és működéséhez szükséges hitelesítési eszközöket” – mondta Rózsahegyi Zsolt, a NetLock Kft. ügyvezető igazgatója.

„Több mint tízéves tapasztalattal rendelkező, kiváló szakembergárdánknak és nagy tömegű adatmennyiség feldolgozására képes teljesen automatizált informatikai rendszerünknek köszönhetően képesek vagyunk bármilyen méretű elektronikus hitelesítési rendszer kiépítésére, így biztos vagyok abban, hogy a megbízást a rövid határidő ellenére is az elvárt minőségi szint felett fogjuk teljesíteni” – tette hozzá Rózsahegyi Zsolt.

Az elektronikus számlázás iránt nemcsak az Európai Unióban, de hazánkban is egyre inkább nő az érdeklődés. A NetLock tapasztalatai szerint mindez annak köszönhető, hogy a számlakibocsátás elektronizálásában nagy megtakarítási potenciál rejlik, hiszen akik számláikat elektronikus úton hitelesítve továbbítják ügyfeleiknek, egyrészt időt, másrészt pénzt takarítanak meg.

A több példányban kinyomtatott számlák papír-, illetve nyomtatási költsége, majd az ezt követő postaköltség kiküszöbölhető, és nem kell hosszú időt tölteni a számlázással. Az elektronikus számlázás lehetővé teszi, hogy a vállalatok és intézmények racionalizálhassák költségeiket, megőrizzék versenyképességüket a gazdasági recesszió idején, majd hatékonyabban működő szervezetként kerüljenek ki a válságból.

 

Forrás: tranzitonline.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr231300880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása