Médiapályázatot hirdetett a Hungarian Business Leaders Forum

A társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatására hirdetett médiapályázatot a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF).

A pályázatra olyan, a társadalom, a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő, a különböző szektorok, csoportok, szervezetek és magánszemélyek összefogásával sikeresen megvalósult kezdeményezéseket népszerűsítő riportokat, interjúkat, műsorokat, vagy műsorrészleteket várnak, amelyek 2009. november 1. és 2010. október 31. között valamely sajtótermékben vagy egyéb médiumban magyar nyelven jelentek meg.

Pályaművükkel újságírók, riporterek, szerkesztők illetve az őket nevező magánszemélyek vagy szervezetek jelentkezhetnek legkésőbb november 19-ig.

A pályázat első három helyezettje pénzjutalomban részesül. A nyertesekről a HBLF által kiválasztott bíráló bizottság dönt. A díj ünnepélyes átadására decemberben kerül sor.

A HBLF a felelős vállalatirányítás iránt elkötelezett hazai és nemzetközi vállalkozásokat, vezető üzletembereket és elismert szakértőket tömörítő magyar nonprofit szervezet. Ez a filozófia egyaránt szolgálja a vállalkozások, az egyén és a társadalom érdekeit, így elősegíti Magyarország társadalmi, gazdasági és környezeti fenntartható fejlődését a felnövekvő generációk számára - olvasható a szervezet honlapján (www.hblf.org), ahol a jelentkezési lap és a pályázat részletei is megtalálhatóak.

Forrás: MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr572362248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása