Papírmentes Iroda Munkacsoport az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetségben

2011. február 3-án Papírmentes Iroda Munkacsoport (PIM) megbeszélés zajlott az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség (IDSzSz - www.idszsz.hu) keretében.
 
Papírmentes irodával a versenyképességért és a fenntarthatóságért
 
2011. február 3-án ismét Papírmentes Iroda Munkacsoport (PIM) megbeszélés zajlott az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség (IDSzSz - www.idszsz.hu) tagjai számára. A Canon Hungária Kft., az Eastron Kft., a DocuScan Dokumentumkezelő Kft., a DocuGroup Csoport, a DMSOne Zrt. és további magánszemély tagok részvételével folytatta januárban megkezdett munkáját az IDSzSz új munkacsoportja.
 
A szakmai szövetség tevékenységének célja, hogy olyan átfogó, hiánypótló tanulmány készüljön a versenyszféra résztvevői számára, amely tartalmazza a Papírmentes Iroda koncepció minden fontos elemét - kiegészülve és ötvözve napjaink fontos vezetői menedzsment elméleteivel, mint a környezetvédelem, fenntarthatóság, illetve a felelősségvállalás (CSR).
 
A tanulmány bemutatja egy vállalkozás lehetőségeit, amely egy szervezet számára kialakíthatóvá tesz olyan hatékony, költségtakarékos fenntartható üzleti folyamatokat, amelyek segítik a versenyképesség elérésében, illetve megtartásában.
 
 
A tanulmány várhatóan április végére, május elejére készül el, ingyenes és mindenki megigényelheti: Fodor Zoltán Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség elnök, www.idszsz.hu, 30/600 31 26, fodor.zoltan@idszsz.hu, Skype: fodor.zoltan.skype
 
A tanulmány bemutatására 2011. március 3-án, az IDSzSz védnökségével megtartandó Papírmentes iroda, fenntarthatóság, CSR konferencián kerül sor.
 
 
A dokumentumkezelési kultúra terjesztése jegyében örömmel vesszük, ha felhívja munkatársai, üzleti partnerei figyelmét a szakmai anyagra, amelynek révén növelheti üzleti folyamatainak hatékonyságát!

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr712651346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása