Az email lassan már vállalati környezetben sem menő

A munkavállalók új generációja nehézkesnek tartja az elektronikus levelezést, és már az informatikai óriáscégek között is akad olyan, amely teljesen kiiktatná belső működéséből az emailes kommunikációt.

Az okostelefonokkal kapcsolatban gyakori téma az érintőképernyő és a fizikai billentyűzet előnyeiről vagy hátrányiról szóló vita. Ennek általában az a vége, hogy az asztali PC-khez szokott felhasználók nehézkesnek tartja a virtuális billentyűk pöckölgetését, míg az "iPhone-nemzedék" már simán elboldogul vele, sőt esetenként kényelmesebbnek is tartja azt.
 
Mindenesetre az új generáció preferenciáit már figyelembe kell venni a termékfejlesztésektől kezdve egészen a céges házirendek kialakításáig, hiszen folyamatos munkába állásukkal nemsokára közülük kerül majd ki az alkalmazottak többsége.
 
Teljes cikk a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portálon - Az email lassan már vállalati környezetben sem menő >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr833471055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása