Neves szakmai szervezetek támogatásával - karácsonyi akció: Elektronikus számlázás konferencia 2012. január 26., csütörtök

Minden az adóváltozások hatásairól, a NAV-os ellenőrzésekről, az interneten keresztüli elektronikus számlázásról, a jogi háttérről, a várható fejlődési irányokról, a technológiáról, a gyakorlati használatról, sikerekről, buktatókról.
 
 
Ha Önnek már van - akkor is érdemes eljönni. Ha csak az Ügyfelei érdeklődnek - innen hiteles infókat kap! Ha Önt nem érdekli - szóljon munkatársának, partnerének.
 
Négyszeres kedvezmény - jelentkezzen most!
 
1. Kedvezményes ellenérték -HUF 29.000,- + ÁFA helyett csak HUF 15.000,- + ÁFA (december 31-ig!)
 
2. Alacsonyabb ÁFA idén
 
3. Az Üzleti folyamat és adminisztráció (Folyamatmenedzsment és dokumentumkezelés) e-magazin 2012 évi valamennyi száma - HUF 8.000,- + ÁFA értékben.
 
4. Konferencia Magazin szakmai cikkekkel
 
Plusz egy Ajándék:
 
Az első 20 jelentkező között kisorsolunk egy nagyteljesítményű fotónyomtatót!
 
Jelentkezzen most - részletes információ és jelentkezési lap: Elektronikus számlázás 2012 szakmai konferencia – meghívó >>>
 
Kérdés, kapcsolat, visszajelzés:
DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál
Fodor Zoltán
főszerkesztő
06/30/600 31 26
rendezveny@docuworld.hu
fodor.zoltan.skype

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr153471037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása