Üzleti etikai díjjal jutalmazták az SAP társadalmi felelősségvállalását

Vagy kevés a felelősségteljes cég az informatikai szektorban, vagy ennyivel jobban teljesítenek más területeken, mindenesetre az iparági szereplők közül csak az SAP kapott vállveregetést. 

Ezúttal társadalmi felelősségvállalásból vizsgázott jelesre az SAP, s egyedüli informatikai cégként söpört be egy üzleti etikai díjat a Magyar Public Relations Szövetség idei CSR versenyét. A szoftvercég pályázatában bemutatta, hogy társadalmi, környezetvédelmi, és gazdasági vonatkozásokat is vizsgálja önkéntes felelősségvállalási programjának tervezésekor, végrehajtásakor. Az SAP 2010-ben több, nagyobb volumenű CSR projektet is végrehajtott; az önkéntes akciókról rászorultság alapján döntött és dönt a vállalat, figyelembe véve az erre fordítható erőforrásokat. Az informatikai cég munkatársai összesen körülbelül 1200 munkaórát fordítottak társadalmi programok megvalósítására. (SAP)

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr763474814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása