Elektronikus számlázás konferencia – jelentkezzen most kedvezménnyel!

Az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség >>>, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége >>>, a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete >>> és a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért >>> támogatásával.

Akciónkban 2012. január 13-ig óriási kedvezménnyel jelentkezhet különleges konferenciánkra – ne hagyja ki: jelentkezzen még ma!
 
A konferenciát az Océ Hungária Kft. >>>, a Canon Hungária Kft. >>>, és a Ustream >>> is támogatja.
 
Az adótörvények változása hogyan érinti az e-számlát, az elektronikus számlázást? Érdemes az elektronikus számlázásba belefogni – és ha igen mikor és hogyan? Mi, mennyibe kerül? Tippek, trükkök, fortélyok. Mire kell figyelni – ha már van ilyen rendszerünk?
 
Konferenciánk célja, hogy a résztvevőkkel FELHASZNÁLÓBARÁT, érthető módon ismertesse meg az elektronikus számlázáshoz kapcsolódó legfrissebb vezetési, jogi, adózási, technikai, technológiai tudnivalókat, gyakorlati ismereteket, költségcsökkentési lehetőségeket, a szervezeti folyamatokat támogató megoldásokat, eszközöket.
 
Részletes információ, a teljes programmal, jelentkezési lappal a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portálon: Elektronikus számlázás konferencia – jelentkezzen most kedvezménnyel! >>>
 
Ha Önt nem érdekli vagy nem ér rá, kérjük, hogy küldje el munkatársát vagy hívja fel partnere, üzlettársa figyelmét - köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr173510996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása