Dokumentumkezelési Tavasz rendezvénysorozat - „Üzleti folyamatok felhőben” - Szakmai konferencia

Jöjjön a lényeg: a jelen gyakorlata, az újdonságok és a meghatározó trendek, tendenciák és előrejelzések – (A felhő és a dokumentumkezelés, a vállalatirányítás, az ügyvitel, az ERP, a CRM).

Üzleti folyamatok felhőben - Szakmai konferencia

Jöjjön hát a lényeg: a jelen gyakorlata, az újdonságok és a meghatározó trendek, tendenciák és előrejelzések – (A felhő és a dokumentumkezelés, a vállalatirányítás, az ügyvitel, az ERP, a CRM).

A DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál Konferencia Üzletága (www.docuworld.hu) egyedi (niche) konferenciákat és szakmai napokat szervez az üzleti folyamatok, a dokumentumkezelés, az iratkezelés és a nagyvállalati tartalommenedzsment (ECM) területén.

Rendezvényeinken ezidáig több mint száz vállalat, szervezet adott elő vagy támogatta, köztük olyan jelentős szervezetek is, mint az IBM Magyarország Kft., a Canon Hungária Kft., Fiatal Vállalkozók Szövetsége, Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért.

A résztvevőkkel való hosszútávú kapcsolattartást networking és szakmai közösségépítés segíti, amely például az Év Dokumentumkezelő Rendszere pályázat zsűrijének kiválasztásánál is érvényesül.

Az Üzleti folyamatok felhőben konferencia vezérgondolata

Felhő: eléggé ismerjük-e, hogy merre tart az üzlet és cloud-technológia - és találkoznak-e ezek ketten előbb, mint a végtelen?

Ha már mindent tudunk a felhőről, a cloud computingról elméletben, jöhetnek az új gyakorlatok - mit mondanak az alkalmazók tapasztalatai? Beszéljünk hát a felhő gyakorlatát – döntéshozóknak, döntéselőkészítőknek, az áttérést, bevezetést tervezőknek.

Konferenciánk célja, hogy a vállalatirányítást, dokumentumok kezelését, egyéb üzleti folyamatait támogató eszközöket, költségcsökkentő lehetőségeket, megoldásokat FELHASZNÁLÓBARÁT, érthető módon mutassa be.

Konferenciánk több, mint egy egyszerű ismeretátadás: a rendezvényt különleges és maradandó élménnyé igyekszünk tenni a kapcsolattartás személyességével, az ismeretanyag hitelességével, az apró részletekre történő odafigyeléssel és pontossággal.

A rendezvény hatásossága (előadóink élő, hatékony felkészülése) miatt a jelentkezőket bátorítjuk, hogy tegyék fel előre kérdéseiket.

Blogjainkon keresztül naponta személyessé és érdekessé tesszük a témát és előadóinkat.

Jelentkezzen már most! Jelentkezési lap (DOC) – Üzleti folyamatok felhőben >>>

Előadások átölelik:

A vállalati üzletvitel és a cloud computing – Munkafolyamatkezelés felhőben – Dokumentumkezelés – Iratkezelés – Archiválás – Üzleti folyamatok és az okostelefon – A felhő jogi kihívásai – Felhő és biztonság – A felhő hardverei – A Papírmentes iroda - felhőben? – SaaS a gyakorlatban – Mobil és felhő alapú nyomtatási megoldások – Cloud tárhely kérdései – A felhő alapú üzletviteli megoldások alkalmazási területei – tapasztalatok az ügyfelektől avagy nézzük csak, hogy mások hogyan vitték sikerre vagy hogy melyek voltak a buktatók: Ügyvédi iroda, HR szoftver felhőben, Közigazgatás felhőben, Pénzügy, Könyvelés, Értékesítés, Autóipar – Kapcsolódó szolgáltatások, szolgáltatók

Előadók jelentkezését várjuk!

Jelentkezzen már most! Jelentkezési lap (DOC) – Üzleti folyamatok felhőben >>>

Időpont: 2013. június 18., kedd, regisztráció kezdete: 9.00 óra – indítsuk egy kötetlen beszélgetéssel és egy kávéval, teával a rendezvényt!

A rendezvény helyszíne: Budapest – Rubin Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3. (A budai zöldövezetben fekvő alpesi stílusú Rubin Wellness & Conference Hotel a belvároshoz közeli, de mégis kellemes, nyugodt környezetet kínál).

Ellenérték: HUF 29.000,- + ÁFA - "early bird" kedvezményes jelentkezés 2013. május 18-ig: HUF 15.000,- + ÁFA.

Jelentkezzen már most! Jelentkezési lap (DOC) – Üzleti folyamatok felhőben >>>

Kapcsolat, kérdés, visszajelzés:
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
fodor.zoltan.skype
30/600 31 26
oktatas@docuworld.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr425234263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása