80 milliós CSR-aktivitás

A hazai piacon egyedülálló CSR-aktivitásra szánta el magát a svájci cipőket forgalmazó Joya Hungary Kft., amikor 4000 pár gyerekcipőt ajánlott fel az Aranyág Alapítványnak és intenzív kommunikációt szervezett köré.
 
Az RTL Klub hírigazgatójának a Habitat for Humanity Magyarország CSR-kutatásán rögzített mondatai inspirálták a kényelmi lábbeliket forgalmazó Joya Hungary Kft-t arra, hogy elindítsa nagyszabású CSR-aktivitását. Kotroczó Róbert szerint bár a mé-diatörvény köti a televízió csatornát, de az RTL Klub saját etikai kódexe szerint 10 millió forint értéknél van az eszmei határ, ahonnan már nyugodtan el lehet mondani akár egy cég nevét is szerkesztett műsorban. 
 
A Joya Hungary és az Aranyág Alapítvány szeptember 20-án indította el a Gyerekláb Jótékonysági Programját, amelynek keretében 4000 pár Joyssy gyerekcipőt és láb-tornáról, illetve más egészségmegőrző gyakorlatokról szóló kiadványt juttatnak el rászoruló és mozgásszegény életmódot élő kisgyermekek számára. Az adomány összértéke csaknem 80 millió forint, az akció célja pedig az, hogy felhívja a figyelmet a mozgásszervi betegségek megelőzésére.
 
A jótékonysági program nagykövete Barabás Évi, az RTL Klub műsorvezetője. A CSR aktivitás fókuszában a www.gyereklab.hu honlap található, ahol 3000 pár gyerekcipő igényelhető, amennyiben az illető elolvassa és elfogadja a mozgásszervi megbe-tegedések megelőzéséről szóló tájékoztatókat. Az adományok szétosztása hetes ciklusokban zajlik és regisztrációhoz kötött, de bármelyik szülő, nagyszülő hozzájuthat egy-egy pár cipőhöz. További 1000 pár az Aranyág Alapítványon keresztül jut el a rászorulókhoz.
 
Forrás: Joya sajtóközlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr42328726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása