Tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait szakmai konferenciánkra 2010. november 4-ére, csütörtökre!

Konferenciánkat támogatja az OCÉ-Hungária Kft. is.

A konferencia résztvevői megkapják az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség >>> Papírmentes iroda munkacsoport tanulmányának nyilvános változatát, annak elkészülte után.

Jelentkezési lap - Papírmentes iroda, fenntarthatóság és vállalati felelősségvállalás konferencia >>>

Részletesebb információk, kulisszatitkok, bemutatkozások a Hivatalos konferenciablogon >>>

Rendezvényünk több, mint egy egyszerű konferencia!

A konferenciacsomag résztvevői ellenérték HUF 19.000,- + ÁFA, amelyben a következőek találhatóak:

- ingyenes szakmai kiadvány (Konferencia Magazin – előző konferenciánk Magazinja az akkori jogszabályokkal, cikkekkel, bemutatkozásokkal >>>) szakmai cikkekkel, kiállítói katalógussal, céges listákkal, szolgáltatásokkal és a dokumentumkezelésre, iratkezelésre vonatkozó jogszabályokkal,

- szünetekben frissítő, sütemény, álló szendvicsebéd,

- igény esetén külön szakmai találkozók megszervezése,

- 20 % kedvezmény a DocuWorld által a konferencia folytatásaként megrendezendő Papírmentes iroda II. - Pénz beszél konferencián illetve bármely egyéb konferenciánkon egy éven belül (a kedvezmény cégen belül átruházható),

- 10 % kedvezmény a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján induló Dokumentumkezelési Akadémia >>> tanfolyamunkra (cégen belül átruházható).

Látogassa meg konferenciánk hivatalos werkblogját az előadók bemutatkozásával, érdekességekkel: Dokumentumkezelési Konferencia Blog >>>

ELŐADÓINK, TÉMÁINK

9.30 órától regisztráció (kávézzunk, teázzunk, indítsuk a napot együtt!)

10.00-10.20 – Köszöntő, konferencia felvezető, az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség Papírmentes iroda munkacsoportjának bemutatása – Fodor Zoltán, DocuWorld főszerkesztő

10.20-10.40 – Konferenciánk témájának környezete, háttere: fenntarthatóság és vállalati társadalmi felelősségvállalás, mint új lendületet adó tényezők – Előadó: Kükedi Zsolt ügyvezető igazgató.

10.40-11.00 – Mit tud egy innovatív cég tenni a zöldebb jövőért – no meg persze az Önök papírfelhasználás-csökkentési elképzeléseinek valóra váltásáért? – Előadó: Pataki Tamás igazgató, Canon Hungária Kft.

11.00-11.20 – Szünet (frissítőkkel)

11.20-11.40 – Esettanulmány I.: Papírmentes iroda a Fókusz Takarékszövetkezetnél (MAG Zrt. az általa kezelt és elbírált 10.000 Európai Uniós pályázat közül a legjobb 18-ba választotta a projektet) – Előadó: Fókusz Takarékszövetkezet.

11.40-12.00 – Megoldás, ami megmenti a fákat és még a törvényi előírásoknak is megfelel: nagy mennyiségű papír alapú dokumentum elektronikus útra terelése. – Előadó: Nagy Rita, kereskedelmi igazgató, DocuGroup Csoport.

12.00-12.20 – A CSR, a társadalmi felelősségvállalás gyakorlata a VODAFONE-nál, történeti kintekintéssel és a várható eredményekkel – Előadó: egyeztetés alatt, VODAFONE Magyarország Zrt.

12.20-13.00 – Szünet (szendvicsebéddel és frissítőkkel)

13.00-13.20 – Nem csak papírkímélő, de gyors is : karakterfelismerés és adatkinyerés, dokumentumfeldolgozás. – Előadó: Hajnal Csaba, ügyvezető igazgató, AKTÍV REKORD HUNGÁRIA Szoftverfejlesztő Kft.

13.20-13.40 – Papírmentesítés gyakorlatban: A „honnan”: a „papír” az üzleti folyamatokban. A „hova”: a papírmentesítés, a dokumentumdigitalizálás, folyamatautomatizálás. – Előadó: Sasi Péter ügyvezető igazgató, ECM Consulting Kft.

13.40-14.00 – Munkafolyamatok papírigényének csökkentése és optimalizálásának első lépése: a szkennelés. Digitalizálás: tippek, trükkök, fortélyok – Előadó: Bajkó Csaba vezető tanácsadó, Szervízpark Kft.

14.00-14.20 – Esettanulmány II.: Papírmentes iroda bevezetés – tervezés, megvalósítás – és amire különösen figyelni kell: a lassító tényezők, a buktatók. Előadó: egyeztetés alatt.

Jelentkezési lap - Papírmentes iroda, fenntarthatóság és vállalati felelősségvállalás konferencia >>>

Kapcsolat: DocuWorld Dokumentumkezelési Portál >>>, Fodor Zoltán főszerkesztő, 06/30/600 31 26, e-levél DocuWorld Rendezvényszervezés >>>.

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr122370825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása