Huszonhétezer elektronikus számla évente DRV Zrt.-nél

A sikeres E-számla kampánynak köszönhetően idén tizenötezerrel kevesebb sárga csekket postáz a vízmű

Kimagasló sikert hozott a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. bevezető, négy hónapos E-számla nyereményakciója. Tizenötezerrel kevesebb sárga csekket állít ki idén a DRV Zrt,, a tavaly szeptemberben indult E-számla kampánynak köszönhetően.

A szolgáltatásra háromezernél is többen regisztráltak az ország első számú víziközmű szolgáltatójánál.

A DRV Zrt. 2011 szeptemberében vezette be a papírmentes számlafogadás lehetőségét, és a bevezető nyereményakció nem várt sikert aratott a fogyasztók körében. Négy hónap alatt több mint háromezren regisztráltak az új, környezetbarát szolgáltatásra, ami a víziközmű szektorban kimagasló eredmény ilyen rövid idő alatt.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. új e-számla szolgáltatását választó ügyfeleinek évente összesen több mint tizenötezerrel kevesebbszer kell a postán sorba állnia, ugyanis az akcióban résztvevő fogyasztók kétharmada előzőleg a csekkes fizetési módot preferálta. A DRV üdvözölte az eredményt, miszerint nem csak a már korábban is átutalással, csoportos beszedéssel fizető, modern technikát használó fogyasztóit sikerült megnyernie ennek a kényelmes, környezetbarát és biztonságos szolgáltatásnak. A csekkes befizetések csökkenése, illetve a gazdaságosabb papírfelhasználás és a kedvezőbb nyomdai költségek jelentős költségmegtakarítást is eredményeznek.

A DRV Zrt. szolgáltatási területén sok a nyaralótulajdonos, az idényes fogyasztó, akik körében az állandó lakóhelyük távolsága miatt és az egyszerűbb, gyorsabb ügyintézés lehetőségének hatására az új szolgáltatás hamar népszerűnek bizonyult. Azonban a működési terület állandó lakosságának aktivitása még kiemelkedőbb volt az akció ideje alatt, az új papírmentes számlafogadást választók 60%-a állandó lakossági fogyasztó. Ők évi 12 számlájukat fogadják ezentúl elektronikusan, ezzel is kímélve környezetüket és önmagukat a postai sorbaállástól.

A háromezer–huszonkilenc sikeres DRV e-számla regisztráló közül négy szerencsés fogyasztó egy-egy laptoppal gazdagodik az év elején, melyet ünnepélyes díjátadó keretében vehet át a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. képviselőitől- áll a DRV sajtóközleményében.

****

Neves szakmai szervezetek támogatásával e-számla, elektronikus számlázás konferencia >>>

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr133530487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása