A Papírmentes Nap folytatása: Versenyképesség, fenntarthatóság - Papírmentes iroda a gyakorlatban konferencia

A résztvevők olyan megoldásokat ismerhetnek meg, melyek a környezeti terhelés csökkentése mellett üzleti folyamataik hatékonyságát is segítik.

A gazdasági válság hatására számos vállalat felismerte, hogy nem érdemes halogatni a környezetkímélő megoldások bevezetését. A legnagyobb világcégek mellett ma már a kkv-szektor mindennapjaiba is beépülő „green IT” "zöld IT" koncepció megvalósulásával nemcsak a környezetre gyakorolt káros hatások csökkenthetők, de jelentős költségmegtakarítás is elérhető.

A legnagyobb világcégek újragondolják az irodai környezet ("papírmentes iroda"), a gyártás és az értékesítés folyamán felmerülő költségeiket, s a „zöld” koncepciók mentén szervezik újra működésüket. A becslések szerint a megtakarítás sokszor akár 30-40 százalékos működési költség-csökkentést, megtakarítást eredményez.

A zöldülő gondolkodás beépülve a mindennapi folyamatokba komoly előrelépést hozott az energiatakarékosság és facility menedzsment, az újrahasznosítás, a papírmentes iroda, az optimalizált adattárolási, dokumentumkezelési megoldások területén, s nagyban megváltoztatta a globális vállalatok kommunikációs és cégkultúráját is.

Papírmentes iroda a gyakorlatban - szakmai konferencia 2013. szeptember 28-án

A DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál >>> Versenyképesség, fenntarthatóság - Papírmentes iroda a gyakorlatban címmel, már második alkalommal konferenciát szervez 2013. szeptember 28-án.

A konferencia célja, hogy a bemutassa a vállalati eredményesség, értékesítés és versenyképesség valamint a papírmentes iroda kapcsolódását, a gyakorlatban már működő papírmentes irodát, a jelenleg elérhető eszközöket és a kapcsolatát a fenntarthatósággal, vállalati társadalmi felelősségvállalással (CSR) – FELHASZNÁLÓBARÁT, érthető módon tanácsadói, szakértői szerepből.

Mi száműzzük a felesleges marketinget és érthető, emberi hangon beszélünk!

A DWP Portál rendezvény több, mint konferencia: szakmai találkahely, családias légkörben. Ha szeretne találkozni valamely előadóinkkal, hogy bizalmasan vagy hosszasabban kérdezzen – mi megszervezünk egy „randit” – csak egy telefonjába vagy egy levelébe kerül...

Jelentkezzen már most óriási kedvezménnyel! Jelentkezési lap (DOC) - Papírmentes iroda konferencia >>>

Időpont: 2013. szeptember 28., regisztráció kezdete: 9.00 óra – indítsuk egy kötetlen beszélgetéssel és egy kávéval, teával a rendezvényt!

A rendezvény helyszíne: Budapest – Rubin Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3. (A budai zöldövezetben fekvő alpesi stílusú Rubin Wellness & Conference Hotel a belvároshoz közeli, de mégis kellemes, nyugodt környezetet kínál).

Ellenérték: HUF 29.000,- + ÁFA - "early bird" kedvezményes jelentkezés 2013. április -ig: HUF 15.000,- + ÁFA.

Jelentkezzen már most! Jelentkezési lap (DOC) - Papírmentes iroda konferencia >>>

Ha Ön nem ér rá, de tud valakiről, akit érdekelhet, örömmel vesszük, ha felhívja érintett vagy érdeklődő munkatársai, ismerősei figyelmét rendezvényünkre!

A konferenciát az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség (IDSzSZ) támogatja!

Kapcsolat
Fodor Zoltán,
szakmai igazgató
telefon: 06/30/600 31 26

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr905184640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása