Az idő szép lassan telt-múlt a nyolcvanas évek közepe óta (a számítógépek szélesebb körben történő elterjedése és a papírmentes iroda gondolatának felbukkanása óta), és bátran állíthatjuk, hogy el is suhant szépen a koncepció felett - anélkül, hogy az igazában megvalósult volna vagy szélesebb körben elterjedt volna.

Ugyanakkor a "paperless office" elméletének "kitalálói" nagyon jól ráéreztek a gondolatban rejlő erőre - oly annyira, hogy mai napig is nagyon gyakran lehetett a "papírmentes iroda" hívószóval találkozni, itt is, ott is, meg amott is.

A közelmúltban azonban szép lassan új tartalommal töltödött fel a koncepció. Az elmúlt egy-két évben számos okra visszavezethetően miatt új lendületet kapott a papírmentesítés és ezek közül egy a környezetvédelem, a zöld gondolat szélesebb körben való elterjedése.

Sokan temették már - de azt gondolom, hogy a környezetvédelem egyre erősebb hatása miatt újra érdemes odafigyelni, hogy mit tud ehhez hozzátenni egy papírmentes iroda - elméletben és főleg persze gyakorlatban!

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr12858495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása