A dokumentumkezelés napja - IDSzSz - ünnepeljen velünk!

Jöjjön el és ünnepeljen velünk – a dokumentumkezelés napján („D-day”), az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség közgyűlésének napján a DocuWorld szakmai konferenciát szervez „Sikeres rendszerbevezetés, sikeres szervezet” témában, az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség védnökségével.

Dokumentumkezelési konferencia

A DocuWorld Dokumentum- és Iratkezelési Portál meghívja Önt és munkatársait rendezvényére: „Sikeres rendszerbevezetés, sikeres szervezet avagy a sikeres rendszerbevezetés titkai - hogyan vezessünk be dokumentumkezelő, tartalommenedzsment rendszert (nagy)vállalatnál?” témában.

Időpont: 2009. november 26.

Helyszín: VISTA Rendezvényközpont

Ellenérték: HUF 25.000,- + ÁFA.
Kedvezmény: október 31-ig történő jelentkezés esetén 19.000,- + ÁFA/fő, 2009. november 15-ig történő jelentkezés esetén HUF 22.000,- +ÁFA /fő.

Letölthető jelentkezési lap (DOC) >>>

Több, mint egy konferencia!

A résztvevők megkapják a Dokumentumkezelési és Iratkezelési Almanach aktuális számát, amely a magyar szállítók, dokumentumkezelési, iratkezelési piac bemutatása mellett különleges, sehol meg nem jelent szakmai írásokat is tartalmaz (például az innovatív megoldások a dokumentumkezelésben, a sikeres bevezetési projektek jellemzői, karakterfelismerés és munkamegtakarítás (űrlapfeldolgozás és kialakítási tudnivalók), vonalkódtechnológia a dokumentumkezelésben, biometrikus azonosítás, Dokumentumkezelési és Iratkezelési Lexikon stb.)

Jelentkezési lapját a DocuWorld Portál Rendezvényszervezésére - rendezveny@docuworld.hu legyen kedves megküldeni (a nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, hogy már most foglalja le helyét!)

Ha Ön nem ér rá, de tud valakiről, akit érdekelhet, örömmel vesszük, ha felhívja érintett vagy érdeklődő munkatársai, ismerősei figyelmét rendezvényünkre!

Előadók: Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség (megnyitó és bemutatkozás), Alerant, ELO, FŐTÁV, Montana, Océ-Hungária Kft., CANON Hungária Kft. (további előadók szervezés alatt).

Jelentkezés lap (letölthető doc formátumban) >>>

Kérdés és további kapcsolat: Fodor Zoltán, 06/30/540 65 23.
Jelentkezés mailcím: DocuWorld Rendezvényszervezés - rendezveny@docuworld.hu

A változtatás jogát a szervezők fenntartják!

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr471451774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása