Üzleti folyamatok és adminisztráció tanfolyam (Dokumentumkezelési Akadémia) - jelentkezzen most karácsonyi kedvezménnyel!

A tanfolyamról sokat tudok és szeretek beszélni - egy-két dologra azonban különösen büszke vagyok. Ilyen például, hogy a képzésre Zalaegerszegről is volt hallgató, illetve a a január végén induló következő kurzusra Kazincbarcikáról is jelentkeztek. Egy másik büszkeség a "visszatérő" hallgatói kör: a Richtertől és a Montanától hárman, a MOL-tól négyen végezték már el - és van jelentkező a következő tanfolyamra is... :-)

Most megújult tematikával: irattár látogatás, a legmodernebb hardverek, válságkezelés gyakorlati nap, elektronikus számla gyakorlati nap...

Szuper lehetőség: csak egy-egy gyakorlati napra is be lehet nevezni! Részletek a tájékoztatóban!

Dokumentumkezelési tanfolyam tájékoztató >>>

****

Napjaink üzleti életét az erőforrásokkal való takarékoskodásra, a költségcsökkentésre és az egyre hatékonyabb üzleti és háttér (kiszolgáló, adminisztratív) folyamatokra törekvés jellemzi.

A dokumentumkezelés (iratkezelés, tartalommenedzsment) egy olyan, nem igazán szem előtt lévő, de nagyon fontos eszköz, amely a fenti célokhoz járul hozzá. Ezen túl fontos lehet a törvényi megfelelés, mert tudni kell, hogy az ellenőrzés az állami szervek részéről egyre erősödik!

Nagyon sokan vannak (a kis- és nagyvállalatok körében egyaránt), akik hallottak már róla, de nagyon kevesen vannak, akik igazi mélységében ismerik a lehetőségeit és így nem is tudják hatékonyan cégük, vállalkozásuk túlélésében vagy versenyképesebbé tételében felhasználni.

A recesszió úgy tűnik, hogy nem múlik, hosszabb távon stagnáló gazdaságra kell berendezkednünk. Lehet, hogy ez a recesszió nem az egész gazdaságot érinti és nem lesz igazán mély és átfogó, de Ön, vagy közvetlenül, vagy közvetve érintett lehet – jelenleg úgy tűnik, hogy a nehézségek vagy Önt (cégét) vagy partnereinek, ügyfeleinek, felhasználóinak egy részét minden bizonnyal érintik vagy érinteni fogják.

Ha Ön megtett minden saját vállalkozása, munkahelye és családja túléléséért, jövőjéért, boldogulásáért – akkor nyugodt lehet. Engedje meg azonban, hogy egy további eszközre hívjuk fel figyelmét: mi most a dokumentumkezelést ajánljuk a figyelmébe, amellyel gyorsan csökkentheti a költségeit és növelheti cége, vállalkozása hatékonyságát!

Azok a vállalkozások, amelyek bátran használják a dokumentumkezelés és a folyamatmenedzsment eszközeit, sikeresebbek és több profitot hoznak gazdáiknak. Napjaink válságos környezetében pedig egyszerűen a túlélést jelentheti - azaz a sikeres válságkezelést.

Dokumentumkezelési Akadémia oktatásunkkal olyan tudás felé mutatunk utat, amellyel biztonsággal elkerülheti a buktatókat és hosszabb távon is sikeressé, jövedelmezővé teheti vállalkozását.

Dokumentumkezelési tanfolyam tájékoztató >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr693454793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása