Folyamatmenedzsment tanfolyam - kedvezményes jelentkezéssel

A DWP Üzleti folyamat és adminisztráció korábbi, nagysikerű Dokumentumkezelési tanfolyama >>> mellett további képzéseket indít. Ezek közül az első meghirdetett képzésünk a Folyamatmenedzsment tanfolyam.

Folyamatmenedzsment tanfolyam
 
Ha kíváncsi, hogy az Ön szervezete vagy annak egy meghatározott részlege, területe hogyan lehet hatékonyabb, versenyképesebb, hogy hogyan növelheti cége folyamatainak hatékonyságát, hogyan lehet mérni a folyamatokat és milyen szabályozások kellenek ehhez, illetve hogyan fejlesztheti folyamatait – itt a helye!
 
A képzés célja - Az üzleti folyamatmenedzsment szemlélete és vállalati gyakorlata
 
A folyamatmenedzsment, üzleti folyamatmenedzsment szemléletének és vállalati gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel konkrét példákon keresztül. A kurzust elvégzők megismerik a folyamatmenedzsment rendszer kiépítésének és eredményes működtetésének legfontosabb elemeit, amelynek birtokában a saját vállalatuknál eredményesebben tudják kézben tartani és fejleszteni a folyamatokat.
 
Kinek ajánljuk
 
Különböző szervezeti szakterületek vezetőinek (üzletágvezetők, igazgatók, osztályvezetőknek), belső ellenőröknek, minőségügyi munkatársaknak, vezetőknek, szervezet- és folyamatfejlesztőknek, tanácsadóknak, folyamatmenedzsereknek, gazdasági vezetőknek, termelési vezetőknek, kontrollereknek.
 
DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál >>> – már bevált: eddigi hallgatóink
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Canon Hungária Kft., Állami Autópályakezelő Zrt., MOL Nyrt., Díjbeszedő Holding Zrt., FŐTÁV Zrt., Richter Gedeon Nyrt., Montana Tudásmenedzsment Kft., Zalaszám Informatika Zrt., (Zalaegerszeg), Chinoin/Sanofi-Aventis Zrt., Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Patay Ügyvédi Iroda, Diákhitel Központ Zrt., Szintézis Informatikai Zrt., (Győr), Delta Informatika, Budapesti Önkormányzat intézménye.
 
 
Kapcsolat: DocuWorld Oktatás >>> vagy 06/30/600 31 26 telefonszámon.
 
További információ és tematika - Folyamatmenedzsment tanfolyam >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr993471074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása