Kicsit furcsa lehet egy papírmentes iroda blogon a legújabb nyomtatókról szóló közlemény olvasása. Véleményünk szerint két okból is szükség van erre:

 

1. A papírmentes iroda csak fokozatosan érhető el - ha egyáltalán elérhető (ne tessenek fennakadni - a közgazdaságtanban is vannak olyan fogalmak, amelyek nem léteznek, mégis alapvetőek, mint az ideális vagy tökéletes piac (végtelen sok vevő és eladó, senki nem képes egymagában befolyásolni az árat, korlátok nélküli kiszállás, illetve piacralépés, tökéletes informáltság stb.) - ilyen a papírmentes iroda is - senki nem látta, mégis mindenki hallott róla.


2. Ha már nyomtatunk - nyomtassunk korszerűen (az új készülékeknek kisebb a fogyasztása, környezetbarátabbak lehetnek a tonerek, patronok, stb.)

Új HP nyomtatók kkv-knak


A bemutatott új HP LaserJet nyomtatókkal a kis- és középvállalatok fokozott produktivitás és hatékonyság mellett készíthetnek professzionális minőségű színes dokumentumokat.

A HP LaserJet Pro 300/400 színes nyomtatósorozat tagjai:

- A HP LaserJet Pro 300 color M351 nyomtatók élénk színhatású, kifogástalan nyomatokkal látják el a KKV-kat és az otthoni irodákat.
- A HP LaserJet Pro 400 color M451 nyomtató megnövelt nyomtatási sebességgel teszi lehetővé professzionális minőségű színes nyomatok (pl. marketing szóróanyagok) készítését.
- A HP LaserJet Pro 300/400 színes MFP-sorozat mindkét modellje könnyen kezelhető 3,5 hüvelykes színes érintőképernyővel rendelkezik:
- A HP LaserJet Pro 300 color MFP M375 egyszerű nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási funkciókkal fokozza a produktivitást és támogatja a vállalatokat a kiváló minőségű színes nyomatok és marketinganyagok készítésében.
- A HP LaserJet Pro 400 color MFP M475 a fenti képességek mellett a nyomtatási sebességet és a kimeneti kapacitást is növeli. Alapkiépítésben támogatja a duplex nyomtatást és proaktívan felügyeli az irodai dokumentumkészítést a HP Web Jetadmin segítségével.

A HP LaserJet Pro 400 color MFP M475 minden fontos funkciót biztosít: gyors, kiváló minőségű nyomtatást, szkennelést, másolást és faxolást – mindezt egyetlen kompakt csomagban.

„A HP LaserJet Pro 400 color MFP M475 tökéletes irodai nyomtató, mivel gyors, csendes és lehetővé teszi, hogy a vállalat maga készítse el színes marketinganyagait” – mutatott rá Robert Dinkelacker, a LaserJet modellekért felelős EMEA-régióbeli marketingmenedzser. „Megváltoztatja a játékszabályokat, lenyűgöző nyomtatási sebességgel és funkcionalitással javítja a produktivitást. A külső anyagok házon belüli elkészítésével jelentős összeget takarít meg, amit egyébként külső szolgáltatóknak kellene kifizetni. A webalapú nyomtatást támogató jellemzői ésszerűsítik a munkafolyamatokat, és a felhőben is lehetővé teszik saját marketinganyagok készítését és PC nélküli megosztását.”

A HP LaserJet Pro 400 color M451 és a HP LaserJet Pro 300/400 color MFP sorozatok webes csatlakozással rendelkeznek és sokféle mobil nyomtatási megoldást támogatnak: pl. HP ePrint, HP Wireless Direct és Apple AirPrint, amelyekkel a felhasználók szinte bárhonnan, bármilyen mobil eszközökről nyomtathatnak és út közben is megőrizhetik prduktivitásukat.

Mivel a HP LaserJet Pro 300/400 color MFP sorozat támogatja a HP üzleti alkalmazásait, felhasználóik a webes tartalmak széles körét nyomtathatják közvetlenül a világhálóról az érintőképernyős kijelző segítségével.

A HP LaserJet Pro 300/400 színes nyomtatósorozat és a HP LaserJet Pro 300/400 színes MFP sorozat egyes modelljeinek elérhetősége országonként változik. A regionális elérhetőségről és árakról a HP.com webhely tájékoztat.

A HP-ról

A HP új technológiai lehetőségeket teremt, amelyek révén valóban pozitív hatást gyakorolhat a magánszemélyek, a vállalatok, a kormányok és a társadalom életére. A világ legnagyobb technológia vállalata egyesíti a nyomtatási, személyi számítástechnikai, és IT-infrastruktúra megoldásokból, szoftverekből és szolgáltatásokból álló portfóliót, amely mindenre kiterjedően megoldja az ügyfelek problémáit. További információ a HP-ról (NYSE: HPQ): http://www.hp.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr654144599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása