Hosszú idő után ismét új bejegyzéssel jelentkezem a Papírmentes iroda blogon. Az eltelt idő sem telt azonban haszontalanul - több, olyan fontos esemény is történt, amelyre mindenféleképp érdemesnek tartom felhívni a figyelmet:

1. Megalakult az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség >>> és 2009. májusában be is jegyzeték a szakmai szervezetet a társadalmi szervezetek nyilvántartásába >>>.

2. 2009. júniusában megtartásra került a DocuWorld Portál >>> szervezésében az év egyik legnagyobb szakmai rendezvénye, a Dokumentumkezelési konferencia >>>.

3. A Konferencia résztvevői számára átadásra került a Dokumentum- és Iratkezelési Almanach (DIA) >>>, több más mellett olyan létfontosságú szakmai írásokkal, mint a Rhénus Archico által közrebocsátott Jogszabálygyűjtemény, amely tartalmaz minden, dokumentumkezelésre, iratkezelésre vonatkozó jogszabályt, rendelkezést.

Ami miatt a Dokumentum- és Irakezelési Almanachra (DIA) tisztelettel felhívjuk a figyelmüket, az az, hogy a nagy sikerre való tekintettel 2009. őszétől folytatjuk a DIA kiadását >>>. A szeptemberi szám témája (egyebek mellett) a papírmentes iroda elmélete, a papírmentes iroda jelenlegi állása és lehetőségei (kapcsolódva a környezetvédelem, környezetkímélő technológiák, zöld iroda gondolatához).

Az Almanach a felhasználók számára ingyenes!

Kérdés, kapcsolat bármely témával kapcsolatban: Fodor Zoltán, 06/30/540 65 23, mail: info@docuworld.hu, idszsz@docuworld.hu.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr601243504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása