Dokumentumkezelés és iratkezelés a versenyképesség szolgálatában

A papírhegyeken túl - aranybánya az irattárban a DocuWorld Dokumentumkezelési Portál a az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség támogatásával képzést indít a versenyszféra számára.

A program hasznos, naprakész információkat, a gyakorlatban azonnal hasznosítható tudást biztosít mindazok számára, akik iratkezeléssel, dokumentumkezeléssel foglalkoznak végrehajtói vagy döntéshozói szinten.

Tematika >>>

És még többet adunk:

  • írásos anyagokat az oktatáshoz kapcsolódóan,
  • exkluzív havi hírlevelet gyakorlati megoldások leírásával,
  • az Irat- és Dokumentumkezelési Almanach 2010-ben megjelenő valamennyi számát (csak nyomtatott formában jelenik meg, zárt körben terjesztve, vonalkódtechnológia, digitális aláírás, stb. témákban!),
  • Dokumentumkezelési Közösséget a gyakorlatban felmerülő problémákhoz.


Minden, amit a papírmentes irodáról a versenyszférának tudni kell és tudni érdemes: az iratkezeléstől a dokumentummenedzsmenten át a tartalomkezelésig.

Jelentkezzen most >>> – vagy kérdezzen! Fodor Zoltán, 06/30/540 65 23.

Határidő: 2009. október 5.

Kiket várunk?

1. Frissítse fel tudását!

Ha Ön már régebb óta dokumentumkezeléssel foglalkozik, munkatársként vagy vezetőként és szeretné aktualizálni tudását, megismerkedni a legújabb fejleményekkel.

2. Szerezzen alapos ismereteket!

Ha cége most vezetne be iktató, dokumentumkezelő, archiváló vagy tartalomkezelő rendszert és nincs elegendő ismerete: alapozzon nálunk – gyakorlati ismeretek gyakorló szakemberektől.

3. Csemegézze ki a legjavát!

Ha Önt csak egyes témák, területek, egyes napok érdeklik – minek fizetne feleslegesen és hallgatna olyasmit, ami nem érdekli? Jelentkezzen csak az adott napra – további infó: 06/30/540 65 23 telefonszámon.

4. Tanuljon kedvezményesen!

Ha 2009. szeptember 21-ig jelentkezik - több, mint 10 % kedvezménnyel vehet részt tanfolyamunkon!


Programunk tehát hasznos, naprakész információkat, a gyakorlatban azonnal hasznosítható tudást nyújt mindazon érdeklődők számára, akik iratkezeléssel, dokumentumkezeléssel foglalkoznak végrehajtói vagy döntéshozói szinten. (A képzésben való részvétel feltétele: érettségi vizsga.)

Archíválás, elektronikus számla, elektronikus cégeljárás, digitális aláírás – minden vállalkozást (kisebbet vagy nagyobbat) egyaránt érintő és gyakran hallott fogalmak mostanában. Ha kíváncsi, hogy az Ön vállalkozása hogyan lehet versenyképesebb a dokumentumkezelés újjászervezése révén, hogy hogyan növelheti az üzleti folyamatok hatékonyságát a háttér-kiszolgáló folyamatok jobb működtetésével, ha meg akar felelni az egyre szigorodó törvényi előírásoknak és Adóhatósági ellenőrzéseknek - itt a helye!

A képzést a DocuWorld Portál szervezi, az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség szakmai támogatásával. A képzés végén a résztvevők vizsgát tehetnek, amelynek sikeres teljesítésével a tanfolyam elvégzését igazoló tanúsítványt szereznek. A nem vizsgázó hallgatók tanfolyam-látogatási igazolást kapnak.

Képzés időtartama: 42 tanóra (36 óra elmélet, 6 óra gyakorlat – irattárlátogatás + a dokumentumkezelés hardverei a helyszínen) 6 héten keresztül, péntek délután 13 h-tól.

Részvételi díj: HUF 90.000 Ft + ÁFA (A képzés díja a tananyagok és vizsga árát is magában foglalja.)

Kedvezményes részvételi díj 2009. szeptember 21-ig történő jelentkezés esetén: HUF 80.000,- + ÁFA.

Tematika >>>

Jelentkezem! >>>

Csoportlétszám: maximum 20 fő (a korlátozott létszám miatt célszerű idejében jelentkezni, mert irattárlátogatás miatt nem áll módunkban több jelentkezőt fogadni).

Tanfolyam tervezett kezdete: 2009. október 16.

A képzés elvégzését igazoló tanúsítvány megszerzésének feltétele: a képzési program elvégzése, valamint sikeres vizsga (írásbeli teszt).

A képzés szakmai vezetője: Fodor Zoltán, az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség elnöke.

A képzés oktatói: A dokumentumkezelés, tartalomkezelés gyakorlati szakemberei.

Jelentkezési határidő: 2009. október 5.

Jelentkezési lap >>>

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr841371139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása