CSR Hungary Díj 

Újra pályázhatnak a felelősen működő cégek a CSR Hungary Díjra, mely a hiteles csr (vállalatok társadalmi felelőssége) támogatását tűzte ki célul. A jelentkezőket CSR menedzsment nagyvállalatok, CSR menedzsment kkv-k, Közös felelősség, valamint CSR Junior kategóriákban várják a szervezők, 2010. október 15-ig.

A CSR Hungary konferenciát 2006-tól, a díjat 2008-tól, valamint a CR Szerda klubeste-sorozatot 2007 márciusától az Atlantis Press működteti.

A bírálóbizottság összetételét tekintve az alapítók és az együttműködő üzleti, szakmai szervezetek arra törekedtek, hogy a gyakorlati üzleti életben, menedzsment rendszerben is jártas, tekintélyes magyar szakemberek több területről, több szempontból tudják megközelíteni a társadalmi felelősségvállalást. A bizottság elnöke Takács János, az Electrolux Lehel Hűtőgépgyár Kft vezérigazgatója. Tagok: dr. Gonda György, az IBS menedzsment tanszékének a vezetője, Mészáros Tamás, a Corvinus Egyetem rektora, dr. Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke, dr. Rudnay János, a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Társaságának elnöke, Szabó Tamás, az SKF vezérigazgatója.

További információ: media@csrhungary.eu, tel.: 1/352-0957, www.csrhungary.eu

/Forrás: MISZ/

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr612310533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása