A papírmentes iroda olcsóbb, kényelmesebb - és környezetbarát

Olcsó, kényelmes és még a környezetet is védi. Kevés ilyen, a tudatos fogyasztók számára vonzó pénzügyi termék akad a piacon. A papírhalmok nélkül is működő, de a hagyományos biztosítással egyenértékű védelmet biztosító online biztosítás kétségkívül ilyen.
 
 
A hagyományos módon valamint az online kötött biztosítások védelme között nincsen különbség - hangsúlyozta kérdésünkre Horváth Andrea, az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese. A biztosítási szolgáltatás ugyanis független attól a csatornától, ahol azt megkötötték. Óriási különbség azonban a tapasztalatok szerint, hogy azok a vásárlók kötnek elsősorban online biztosítást, akik tudatosak a pénzügyeikben és ügyelnek a környezetükre is.
 
Az online biztosítási termékek esetében ugyanis a kommunikáció teljesen elektronikus úton történik, a kötvényt elektronikusan kapjuk, kárbejelentést így tehetünk, így tájékozódhatunk a kárrendezésről, minden iratot így igényelhetünk. Ha további dokumentumokra lenne szükség, akkor azokat is így igényelheti tőlünk a biztosító. Online biztosítással tehát ügyelünk a környezetünkre és amellett még egy kényelmesebb szolgáltatást veszünk igénybe ugyanolyan biztosítási védelem mellett. (Pénztcentrum)

A bejegyzés trackback címe:

https://papirmentes-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr633471027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása